BronzenPaarden.nl | Voor een beeld van een paard!

paardenbeeldjes in brons en sportprijzen in opdracht

Een paardenbeeldje als kado | Een paardenbeeld in brons | Een paardenbeeld als sportprijs

Zoekt u een uniek paardenbeeldje in brons, of een origineel kado voor een échte paardenliefhebber?

Op ons atelier ontwerpen en maken wij bijzondere handgemaakte paardenbeelden die we in twee verschillende materialen uitvoeren, ‘brons‘ en ‘stonecast‘. Daarnaast maken wij beelden in opdracht en zijn wij u ook graag van dienst wanneer u op zoek bent naar een unieke paardensportprijs voor uw evenement. Voor elke discipline kunnen wij een uniek en onderscheidend paardenbeeld óf paardenbeeldje maken. Voor uw fokkerij, manege of stoeterij kunnen wij tevens een speciaal ontworpen en persoonlijk relatiegeschenk in oplage maken.

Paardenbeelden in brons

Brons

Paardenbeelden uitgevoerd in een gelimiteerde oplage, gesigneerd en gegoten in de hoogste kwaliteit brons.

Voor de echte kunstliefhebber onze collectie bronzen paardenbeelden. U heeft niet alleen een mooi paardenbeeld in huis maar ook een authentiek kunstwerk. De bronzen beelden zijn door de kunstenaar gesigneerd en worden slechts in een beperkte oplage gegoten. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en de beste kwaliteit brons, wereldwijd toegepast voor kunstvoorwerpen.

Een bronzen beeld behoudt zijn waarde en is zeker in deze tijden een goede investering. Onze beelden worden direct vanuit ons atelier verkocht maar zijn ook te vinden bij enkele gerenommeerde Nederlandse kunstgaleries. Elk bronzen paardenbeeld wordt volgens de eeuwenoude cire perdue techniek gegoten. Het vereist van de beeldhouwer veel vaardigheid, tijd, talent en toewijding.

Bekijk de Paardenbeelden

Paardenkado een beeld als kado

Stonecast

Het perfecte paardenkado of een mooie originele paardensportprijs.

Het basismateriaal waarin deze beelden gegoten worden is een speciale kunstgiethars van hoogwaardige kwaliteit en die in het bijzonder geschikt is voor gedetailleerde kunstobjecten. Deze beelden worden ook wel aangeduid als ‘stonecast’. De paardenbeelden krijgen een bronscoating als afwerking, waardoor ze de uitstraling krijgen van een massief bronzen beeld. Door de bijzondere en specifieke eigenschappen van dit materiaal blijven zelfs de kleinste details van het oorspronkelijke beeld behouden.

De perfecte oplossing wanneer u iemand wilt verassen met een mooi kado!

Bekijk de Paardenbeelden

Paardensportprijs plaquette western

Paardensportprijzen

Onze handgemaakte paardenbeelden worden regelmatig als paardensportprijs uitgereikt bij diverse paardenevenementen en wedstrijden. Wij kunnen op verzoek een unieke paardensportprijs op maat leveren. Denkt u hierbij aan een mooi paardenbeeldje met uw logo of bedrijfsnaam, een beeld voor Friese paarden trofee , een bronzen plaquette of een bronzen paardenbeeld op een sokkel voor uw bedrijf.

Voor één van onze eerste opdrachtgevers, het FEI, maakten wij o.a. de Wereldbekertrofee voor het Paralympisch dressuur. Het eerste exemplaar is uitgereikt in 2008 in Beijing tijdens de Olympische Spelen dat jaar en wordt sindsdien uitgereikt aan het best presterende landenteam van dat moment.

Bekijk Paardensportprijzen

paardenbeeld paardenbeeldje

Paardenkunst

Het perfecte paardenkado voor uzelf of voor een dierbare!

Naast de beelden en bronzen plaquettes willen wij ook graag aandacht besteden aan paardenkunst in het algemeen. Wij houden van paarden en van kunst en hebben ook graag iets aan de muur. We hebben een bescheiden collectie paardenkunst waaronder paardenschilderijen, paardentekeningen en mixed media objecten en hopen dit in de toekomst nog uit te breiden.

Bekijk Paardenkunst

BronzenPaarden.nl | Voor een beeld van een paard!