BronzenPaarden.nl | Voor een beeld van een paard! 

Paardensportprijzen en paardenbeelden in opdracht

Onze handgemaakte paardenbeelden worden regelmatig als paardensportprijs uitgereikt bij diverse paardenevenementen en wedstrijden. Voor één van onze eerste opdrachtgevers, het FEI, maakten wij de wereldbeker trofee voor het Paralympisch dressuur (Para Equestrian Dressage). Het eerste exemplaar is uitgereikt in 2008 in Beijing tijdens de Paralympische Spelen dat jaar en wordt sindsdien uitgereikt aan het best presterende landenteam van dat moment.

Hoge kwaliteit en schitterende details

Voor paardenbeelden in oplage leveren wij unieke en handgemaakte sportprijzen voor een aantrekkelijke prijs. Onze stonecast paardenbeelden bieden een alternatief voor de bronzen exemplaren. De afwerking en de kwaliteit van deze beelden zijn van een even hoog niveau als onze bronzen paardenbeelden. Ook voor onze stonecastcollectie hanteren wij beperkte oplages. Door het gebruik van dit bijzondere materiaal heeft u een prachtig beeld met bronzen uitstraling in huis!

Wereldwijd wordt deze techniek door diverse kunstenaars toegepast. In de Verenigde Staten worden deze beelden ook wel als ‘cold cast’ of ‘stone cast’ aangeduid. Daar worden paardenbeelden van dit materiaal zeer intensief verzameld door zowel paardenliefhebbers als echte kunstverzamelaars.

Paardensportprijs op maat | Uniek en uit eigen atelier

Denkt u hierbij aan een uniek speciaal ontworpen paardenbeeld, een trofee voor uw concours, een bronzen plaquette  of een bronzen paardenbeeld  voor uw relaties.