Paardenbeeld Dressuur voor Hans Peter Minderhoud

Afgelopen weekend vond bij HJC Manege in Tolbert het tweedaags Subtop-concours plaats op een prachtige locatie georganiseerd door L&R Horse Events! Eén van onze mooiste: paardenbeeld dressuur ‘Piaffe’ werd uitgereikt aan de winnaar van de Grand Prix.

Hans Peter Minderhoud was zondag – net als in de Grand Prix van de dag daarvoor – onverslaanbaar met Glock’s Casper (Westpoint x Goodtimes). Hij noteerde een score van 74,38%.

Aan ons de eer om de prijs aan te bieden in de vorm van ons paardenbeeld ‘Piaffe’.

Bronzen Paardenbeeld Dressuur ‘Piaffe’:

Een prachtige verbeelding van een paard in piaffe. De piaffe is een van de zwaarste en moeilijkste dressuuroefingen in de dressuursport. Piaffe is als het ware draf op de plaats en ontstaat door het paard in draf steeds meer te verzamelen. De piaffe ontstaat door het paard in draf steeds meer te verzamelen. Piaffe is als het ware draf op de plaats, met slechts een voorwaartse beweging ter grootte van één hoeflengte. Het paard buigt daarbij in de achterhand, de achterbenen treden meer onder het zwaartepunt en het ondersteuningsvlak van het paard verkleint. Het bekken kantelt, de rug welft zich en het paard richt zich op.
Een paardenbeeld voor elk interieur, handgemaakt en in exclusieve oplage gemaakt. In twee materialen verkrijgbaar.

Tagged , , , , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.