PAARDENBEELD | BRONZEN BEELD | TROFEE |

De mooiste paardenbeelden!

Paardenbeeld voor Hans Peter Minderhoud
Edward Gal neemt ons beeld Piaffe in ontvangst namens Hans Peter Minderhoud op de achtergrond

Zoekt u een uniek paardenbeeld voor de échte liefhebber?

Vanuit onze persoonlijke passie voor paarden én kunst is ons doel het maken van unieke paardenbeelden met karakter.

Al onze beelden worden met de grootste zorg en aandacht gemaakt in ons eigen atelier in Drenthe. Een goed paardenbeeld onderscheidt zich door kwaliteit en afwerking. In onze galerie en webshop kunt u een bronzen paardenbeeld uit onze kunstcollectie selecteren, maar u kunt ook kiezen voor een verbronsd paardenbeeld met een prachtige bronscoating.

Wilt u de beelden liever in het echt bekijken? Maak vrijblijvend een afspraak in onze galerie en showroom. U bent van harte welkom in het mooie Zwinderen!

BronzenPaarden.nl is onderdeel van KUZIZA.COM

Kom langs in onze galerie!

Een beeld kopen doe je niet elke dag en persoonlijk contact vinden wij ook erg belangrijk. Wilt u de beelden liever in het echt bekijken? Dat kan natuurlijk! Wij hebben naast ons atelier een galerie waar we enkele beelden uit onze collectie hebben staan. Naast paardenbeeldjes van veulentjes en bijvoorbeeld de Piaffe hebben we ook andere bronzen beelden. Wij maken onder andere beeldjes van uilen, mensfiguren en meer. Daarnaast hebben we ook enkele paardenkunstwerken voor aan de muur.

Maak gerust vrijblijvend een afspraak in onze galerie en showroom. U bent van harte welkom in het mooie Zwinderen!

Edward Gal | Tanja Den Boer Paardenbeeld
Uitreiking van onze Fries, paarden beeld Hidde

Paardentrofee | Wedstrijd beeld | Memorial Trophy | Urnen

Al jaren leveren wij aan verschillende organisaties en paardensport evenementen mooie sportprijzen en paardenbeeldjes. Voor de KNHS, KFPS het FEI maar ook talloze verenigingen, maneges en particulieren weten onze bronzen paardenbeeldjes te waarderen.

Zoekt u ook een bijzondere prijs of trofee om aan te bieden aan uw relaties dan kunnen wij u van dienst zijn. Wanneer u zich wilt onderscheiden met een exclusieve trofee of wedstrijdprijs, kunnen wij u helpen met de realisatie van een op maat gemaakte paardensportprijs of een origineel beeld voor uw evenement.

paardenbeeldje kopen